Uskutečnil se 6. ročník turnaje v Člověče, nezlob se! - Pojď si hrát!

Člověče, nezlob se! – Pojď si hrát – 6. ročník

Dne 16.2.2019 jsme již tradičně pořádali turnaj v Člověče, nezlob se! – jiným názvem Pojď si hrát! Letos se uskutečnil už 6. ročník tohoto oblíbeného turnaje.

Registrace hráčů byla od 9:00 a start turnaje byl naplánován v 10:15. Ze začátku to vypadalo na menší účast, ale nakonec se sešlo 52 hráčů a hodně dalších návštěvníků.

Tento den a turnaj uvedl a odstartoval svými slovy náš pan starosta obce Vladimír Buchta, za což mu velice děkujeme.

Pak si vzali slovo organizátoři, řekli pár slov k turnaji a k průběhu celého dne. Turnaj probíhal v klidu, bez problémů a po celý den byla příjemná a přátelská atmosféra. Tuto atmosféru nám svojí návštěvou zpříjemnil i kouzelník a iluzionista Aleš Krejčí, který po dobu dvou vystoupení předvedl několik úžasných kouzel a triků.

Myslíme si, že se vystoupení líbilo všem přítomným, dětem i dospělým. Domluvený byl i Workshop pro děti pro celý den, jenže organizátoři Workshopu z nějakého důvodu nepřijeli a poslali jen jednoho člověka, který na nějakou chvilku zabavil děti nafukovacími balónky. Ale aspoň něco :))) Jinak bylo po celý den zajištěno bohaté občerstvení pro děti i dospělé.

Systém turnaje je pořád stejný, z toho důvodu že je dobrý a spravedlivý, prostě funguje. Po prvních bodovaných 4 kolech se přešlo k vyřazovacím bojům a z nich až do Velkého a malého finále. Velké finále je od 1. do 6. místa a malé finále od 7. do 12. místa, tím pádem 12. oceněných hráčů.

Turnaj skončil v podvečerních hodinách a po vyhlášení vítězů a umístěných, po předání cen a výher a ukončení turnaje jsme ještě poseděli u reprodukované muziky.

Děkujeme Všem hráčům za účast na turnaji, a všem ostatním za návštěvu, ať už odpoledne nebo večer. Budeme se těšit další rok!

Zároveň děkujeme Všem našim sponzorům a partnerům akce a turnaje, a všem členům TJ Sokol Vendolí za chystání a sloužení na akci.

Jsme rádi že na akci stále chodíte a my v tom budeme rádi pokračovat.

 

DĚKUJEME MOC!

TJ SOKOL VENDOLÍ

 

Konečné pořadí (1.-12. Místo) :

1. Tereza Bajerová

2. Marek Milota

3. Eva Schmidtová

4. Víťa Svoboda

5. Bohuslav Olexík

6. Láďa Záhorský

7. Alena Říhová

8. Jára Paclík

9. Jan Müller

10. David Horák

11. Jarmila Schneeveisová

12. Gabriela Pleváková

 

Sponzoři a partneři akce: Enter Polička (MAJT s.r.o.) , Tlapnet Polička, Fortech Litomyšl, Kozák Svitavy, Vodárenská Svitavy, Saint-Gobain Vertex Litomyšl, Ravensburger Polička, TJ Sokol Vendolí, Jan Břenek, Milan Vybíhal (Vendolí) – zednictví, Rádio Blaník, Pionýrská skupina Vysočina Svitavy, Obec Vendolí,  Hospoda u Kefurtů Vendolí, Dolní hospoda Vendolí, Elfetex Svitavy, Pivovárek na Kopečku Svitavy, Svitap, Marcela Unzeitigová, Jana Opršálová, Kavárna v parku Svitavy - Marcel Veselý

DĚKUJEME!

 

Pozn.: Foto naleznete v sekci - Fotogalerie: Člověče, nezlob se - Pojď si hrát! (6. ročník)